luni, 10 iunie 2013

Bec led dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria LED. Preturi pentru BECURI, SURSE DE ILUMINAT de la lei. Bec LED LEC9W Elumina rece la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria LED. Bec Lohuis cu forma reflector R5 dulie E1 putere 40W, lumina calda.


Becul cu LED Hepol are o putere de W, forma clasica (A60) si este compatibil cu corpurile de iluminat cu soclu E27. Bec LED AHepol E10W la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Bec LED silicon Hepol G4W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Bec LED cu filament Hoff 6W EWW la cel mai bun pret acum la Dedeman. Bec LED AE14W Hepol la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Bec LED Hoff A9W EWW la cel mai bun pret acum la Dedeman.

Bec LED Philips A60M 15W-100W Ela cel mai bun pret acum la Dedeman. Bec LED Philips A60M FR 11-75W Ela cel mai bun pret acum la Dedeman. W Ela cel mai bun pret acum la Dedeman. Gama completa de becuri LED disponibile pe soclu E2E1GGde la 3W la 30W.


Bec LED HEPOL ECOLINE, forma lumanare fantezie, E1 5W, 300ore, lumina. Bec LED LOHUIS ECOLINE, forma glob, E2 12W, 200ore, lumina rece.


Ieri mă duceam la Dedeman și am văzut Leroy Merlin în drum. Da şi nu, am luat becuri led de la Dedeman şi unul a fost ars, mai ieftine decât . Electromagnetica vinde becurile cu LED pentru segmentul rezidenţial în magazine ale Dedeman şi Cora FOTO Electromagnetica .