marți, 18 iunie 2013

Paturi pentru fete de 10 ani

Producator: Klups Model: Timo Stars - Pat pentru copii de 3-ani Descriere. Patut pentru copii in forma de masina, foarte indragit de baieti, dar si de fetite.


Pat Copii Tineret -ani + saltea DORMEO 70x1cm.

Pat copii Pat fetite Kitty, amintirile copilariei dainuie peste ani! SVÄRTA cadru pat supraetajat, argintiu Lungime: 2cm Lăţime: cm Înălțime: SVÄRTA.


Pat copii pentru fetite in forma de masina Cars, Patut fetite - ani, mobila pentru copii , diferite culori.

Paturi pt camere copii si tineret din MDF cu un design modern. Combinatiile paturilor MONALISA de Alb Lucios cu ROZ, MOV, Albastru sau Verde redau . Paturi copii de la producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Patul de copii Trasura este un model elegant pentru fetite. Culoare pal: alb Dimensiuni: Pat Trasura 2-ani - dimensiuni. Pat fete - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Pat fetite roz 90X2- Pat tematic pentru copii Altele, 3-ani,.


Pat Copii Tineret 3-Ani KLUPS Timo Formula, Lei 345. Nimic nu completeaza mai bine camera unui copil decat un pat pentru copii pe masura.

Oferim patuturi in diverse forme, marimi si culori pentru baieti si fetite pe gusturile parintilor si incantarea celor mici. Info si comenzi telefonice: 0359-884-589. Patura cu jucarii – Brevi Soft Toys-097290. Pat Copii Tineret 3-Ani KLUPS Timo Owls.


Acestui pat i se poate atasa un sertar pentru . Camere de copii mobila camera tineret – fete. Camere-de-copii-pat-camion-vintage camere-de-copii-mobilier-clasic .