joi, 20 iunie 2013

Motor cu reductor melcat

Motor cu reductor 24V rpm cuplu 150Nm poarta electrica. Reductoare melcate Caracteristici:Puteri cuprinse intre 0. Rapoarte reductie cuprinse intre i– i100.

Reductoarele melcate sunt unitati reductoare remarcabile si o alternativa competitiva. Reductoarele melcate sunt unitati reductoare remarcabile si o alternativa.


Motorul corespondent reductorului(Řflansa, Řax, putere) . Asigurati-vă că motorul se răceste corect, asigurand o bună circulație a aerului.

Valorile de mai sus au doar rol informativ si se referă la reductoarele melcate . Motor cu reductor de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Descoperiti motor cu reductor la preturi reduse (produse).


Reductoare Diodor va ofera o gama profesionala de reductoare de turatie pentru motoare electrice: reductoare melcate, reductoare cu limitator de moment, . Alege din oferte pentru motor cu reductor. Motor cu reductor - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Principalele caracteristici ale reductorului melcat C- Mărimile 03 04 05 06 0şi 0sunt construite cu corp din aluminiu turnat sub presiune, .