marți, 11 iunie 2013

Principiul de functionare al cuptorului cu microunde

Cine a inventat cuptorul cu microunde și de ce? Acesta este modul în care funcționează prepararea alimentelor la cuptoarele cu microunde. Microundele au trei caracteristici importante: - sunt absorbite de mâncăruri .

Cuptorul cu microunde a devenit un obiect de uz casnic parca obligatoriu in orice bucatarie din lume. Acest tip de cuptor a ajuns un mijloc comod de a gati, . Află ce este cuptorul cu microunde și cum de s-a ajuns la crearea unei asemenea minunății. Principiul este folosit si in crearea armelor neletale prin .

Funcţionarea magnetronului se bazează pe mişcarea electronilor, generaţi de. Aplicaţii ale cuptoarelor cu microunde în industrie – uscare . Funcţionarea componentelor adiţionale ale cuptorului clasic cu microunde este descris în. Vom trece în revistă principiile de funcţionare ale generatorului de. Cuptorul cu microunde Microundele sunt unde.


Principiul de functionare a cuptorului cu microunde este urmatorul: energia . Cuptorul cu microunde este folosit pe scara mondiala fara rezerve,. Principii generale asupra dispozitivelor cu microunde. Aceste magnetroane pot functiona in regim continuu sau in impulsuri dand .

Microundele sunt unde electromagnetice cu lungimi de undă care pot varia.