luni, 10 iunie 2013

Ce inseamna asterisc

Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru asterisc din. Definitii dictionar, explicatii, linkuri pentru asterisc.

Care este sinonimul cuvântului “asterisc”? Vezi ce înseamnă asterisc în: Dicționar Explicativ Român, Dicționar Român - Englez, Dicționar Român - Francez.


Definitia cuvantului: asterisc, dictionar, dex roman online, ce inseamna?

Un asterisc este un simbol care seamănă cu o stea. Denumirea în engleză vine de la latinesul caret, care însemnă lipseşte, ceea ce se. Se mai numeşte constelaţie sau triplu asterix. Top cautari: asterisc, definitie asterisc, sinonim cu asterisc, sinonime pentru asterisc, similar cu asterisc, asterisc variante pentru asterisc ce inseamna asterisc, . Cântăreţul Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură pe 201 pentru crearea unor noi maniere de expresie poetică în cadrul marii . Spune cît de jalnică e starea învăţămîntului românesc şi cît de găunoasă e. Deci, declarația de independență nu e în asterisc, zic eu.


Sare diplomatul cu aerul: hai, mă, nu începe și tu cu rahaturi din astea. Utilizarea aplicatiei Voicemail Blasting pe Asterisk. IP - pictograma pe display si semnal luminos; e-mail; softphone - pop up window. Primul asterisc sters de pe dosarul vizelor pentru romani. Asteriscul Vladule (asa se face vocativul la numele tau?), chestia din figura e un asterisc, nicidecum un asterics, asa cum ai spus tu.


Rates shown do not include E-9charges or government mandated.