marți, 4 decembrie 2012

Sculptura bisericeasca neamt

Suntem Societatea Comercială Țucă Cristina Art cu sediul în comuna Vânători Neamț și executăm lucrări de sculptură bisericească de cea mai bună calitate, . Munceste ca si cum n-ai muri niciodata, dar ingrijeste-te de suflet ca si. Magazinul Bisericesc din Târgu Neamț a fost deschis cu un deceniu și jumătate în urmă, fiind unul dintre primele și cele mai bune magazine de acest fel din . Mobilier Bisericesc - Echipa profesionista cu experienta de peste ani in mobilier sculptat manual.


Oferta pret: Catapeteama, Strana, Iconostas, Tetrapod. Executam la comanda orice tip de mobilier bisericesc. Mobilier bisericesc, catapetesme, mobilier sculptat, obiecte cult din lemn. Vezi profilurile persoanelor care poartă numele de Mobilier Bisericesc. Tîrgu Neamt, în 195 iar mestesugurile practicate sunt: sculptură în lemn,.


Obiectele lucrate de către meşterul Vasile Găman sunt piese bisericesti ca strane, catapetesme, cruci, . Executam la comanda toata gama de mobilier bisericesc (catapetesme, strani cantareti, sculptate), obiecte de cult cat si mobilier casnic sculptat. Sculptură bisericească, Slătioara din Slătioara, Telefon 0731cu Indicații rutiere. Muzeul de Istorie Si Etnografie Targu Neamt 26.


Servicii profesionale; Sculptura Bisericeasca. JUDEȚUL NEAMT – RESURSE TURISTICE ANTROPICE.


Mobilier bisericesc sculptat - Producem mobilier bisericesc la comanda : analog bisericesc ,tetrapousi de biserica,racla sf. Sa revenim, sculptura mobilierului bisericesc inglobeaza cate putin sau cat.


Eu lucrez acum pentru pentru un om de afaceri din Piatra Neamt, . Biserica Sfintii Treerarhi din oglinzi raucesti Neamt.