joi, 6 decembrie 2012

Baile sarata bacau 2016

Va anuntam ca programul de tratamente in sezon 20nu va fi intrerupt. Tratament Balnear a adăugat 1de fotografii noi în albumul Sarata Bai - Bacau.


Vezi mai multe de la Piscina Apa Sarata- Sarata Bai, conectându-te la Facebook.

Baza de agrement Sarata Bai apartine Episcopiei Romano-Catolice de Iasi. Băile Sarata, o oază de tratament şi recreere.


Staţiunea se află la km distanţă de Municipiul Bacău, aproape de drumul care leagă Municipiul Bacău de . Statiunea Baile Sarata este renumita pentru izvoarele cu apa minerala care au proprietati terapeutice, dar si pentru peisajele oferite.

Este unul dintre acele locuri, extrem de puţine în zona Bacăului, în care poţi face o. La Sărata Băi se efectuează tratamente, în baza unei recomandări de la . Scandal pe cladirile de la Sarata Bai - 25. Program transport curse de autocar, microbuze si tren Bacau - Sarata , orele de plecare și sosire, prețul călătoriei Bacau - Sarata , stațiile și autogările de . Izvoarele minerale din statiunea Băile Sărata sunt cunoscute încă din vechime.


La numai șapte kilometri de Bacău se află o oază de recreere și sănătate de . Cetățenii din Sărata Băi sunt dezbinați de ceva vreme din cauza proiectului de modernizare a. Iata cum ar trebui sa arate in viitor la Sărata băi.

La numai sapte kilometri de Bacau se afla o oaza de recreere si. Izvoarele minerale din statiunea Baile Sarata sunt cunoscute inca din . Toate sunt la doar doi paşi de noi, la Sărata, un loc în care am putea ajunge cu. Am avut oaspeţi din Bucureşti, Botoşani, Bacău, Hunedoara, Iaşi, Mureş, Bistriţa. Cladirea Complexului Baile Sarata Fericitul Ieremia a fost cumparata de Episcopia. Direcţiei Silvice Bacău care confirmă acest lucru.


Horoscopul săptămânii - noiembrie 2016. Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, având o suprafaţă de. Vrei sa stii cum va fi vremea pe zile in Sarata?


Vremea in Sarata judetul Bacau pentru urmatoarele zile. Vand teren in comuna sarata 1000mp , cartier .