joi, 20 decembrie 2012

Pompa basculare 12v

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Pompa de basculare 12v Ford Iveco Mercedes Vw. Piese - Accesorii Utilitare – Camioane.

Pompa de Basculare 1bari electrica 12v pt Iveco Ford. Bobina Starter solenoid pompa basculare 12v 2lei Bobina Starter pentru pompe de basculare 12v de forta pentru caminonete de 3. Pompa de basculare 12v de forta ridica 5To lejer.

Avem pe stoc si bobine SOLENOI telecomenzi si ELECTROVALVE pentru pompe de basculare. Avem pe stoc si CILINDRI in segmenti, electrovalve, . Pompa de basculare 12v de forta pentru caminonete de 3. Pentru cei interesati avem si cilindri de basculare, dar si kitt-uri . Sistem de basculare electric destinat autoutilitarelor 3. In oferta gasiti kit basculare, sistem basculare, pompa basculare. Agregat electric 12V sau 24V cu motor ventilat pentru actionarea cilindrilor hidraulici de la .

Descoperiti kit basculare la preturi reduse (produse). Kit de basculare electric 12v Intelligence By Design Localitate: Arad; Eurotrailer . Pompa de basculare 12v de 1- 2Bari.


Pompa este in stare perfecta de functionare electric si hidraulic. Pompa basculare electrica 12v - 4€, Piese Auto, Alte piese auto.


Pompă electrohidraulică cu motor cu curent continuu sau V, tip RE.