luni, 24 decembrie 2012

Lumanari nunta sculptate personalizate

Lumanari de cununie , sculptate manual la un capat ,lungime sculptura cm, diametru. Personalizare + aplicatii verighete inclus in pret.


Ne bucuram ca ati decis sa vizitati site-ul nostru LumanariDragstar.

Click pentru sculptate - cununia religioasa. Tu ce vei alege pentru nunta: lumanari lungi, scurte sau. Lumanare de nunta sculptata si personalizata cu initialele mirilor.


Modelele de lumanari de nunta sculptate pot fi realizate la cerere, nu sunt neaparat predefinite.

Lumanarile sculptate sunt modele atractive vizual prin complexitatea aspectului si cromatica deosebita. Degalex Art realizeaza in regim de producator de . Specializati in productia de lumanari personalizate,. Producator lumanari pentru nunta si botez, lucrate manual (sculptate), ornate, modele deosebite la preturi. Marturie lumanare inima cu personalizare . Producator de lumanari sculptate de nunta si lumanari sculptate de botez la cele mai bune preturi.


Lumanari nunta personalizate cu imagini sau text.

Lumanari sculptate pentru nunta Inaltime: cm. Lumanari sculptate pentru cunuia religioasa si civila. Lumanare nunta mov cm sculptata la ambele capete cu livrare gratuita prin curier oriunde. Aceasta poate fi personalizata cu numele mirilor si cu data nuntii.


Unic producator in Galati de lumanari sculptate manual execut la comanda. Sortare implicită, Sortează după popularitate, Sortează după Nota Medie . ALIWEB IMPEX SRL - producator de lumanari decorative, lumanari sculptate, lumanari de nunta. Poti avea lumanari personalizate dupa voia inimii.


Numele de mireasa si de mire, precum si data de nunta pot fi adaugate la baza lumanarii.