luni, 31 decembrie 2012

Stare civila sector 1

Serviciul de stare civilă primăria sectorului – Bucureşti. România, persoanele interesate pot afla informaţii utile privind actele de stare civilă consultând . Directia Publica de Evidenta Persoanelor si Stare Civila Sector 1.

Primăriei Sectorului din Bulevardul Banu Manta nr. Direcţia Stare Civilă a primăriei va funcţiona . Actele de stare civila ale cetatenilor romani intocmite in strainatate,. Bucuresti si avizul prealabil al Directiei .

Program de lucru cu publicul: Luni-Joi 09:- 15:30; Vineri 09:- 13:Pentru Filmare, Foto si . Taguri: Oficii, Stare, Civila, Administratie. Ai o fotografie pentru punctul de interes 'Oficiul Starii Civile Sector 1'?


Arcul de Triumf - Poza Arcul de Triumf - Poza Arcul de Triumf - Poza Pompe Funebre Spitalul Elias 0747 . Program de lucru cu publicul: Inregistrari acte de nastere, adoptii, inregistrari tardive. LUNI 08:- 13:PRIMIRE CERERI MARTI 08:- 13:PRIMIRE . Un funcţionar din cadrul Direcţiei Publice de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Sector din Capitală este suspectat că ar fi falsificat mai . La Direcția Publică de Evidența Persoanelor și Stare Civilă Sector sunt suspiciuni că s-a săvârșit de către un funcționar din cadrul . Adresa oficiului de stare civila pentru sector este Maresal Averescu, nr 1 cum intrati din intersectia de la Arcul de Triumf pe Maresal .

La Direcţia Publică de Evidenţa Persoanelor şi Stare Civilă Sector sunt suspiciuni că s-a săvârşit de către un funcţionar din cadrul instituţiei .