miercuri, 5 decembrie 2012

Frigo ploiesti produse

Ploieşti: Tone de alimente confiscate de la “Frigoriferul”. IMDIA SC Imdia SRL este singurul producator de preparate din carne la standarde UE de pe raza judetului Dambovita.


FRIGORIFERUL PLOIESTI, din Ploiesti — Descriere, date de contact, produse şi servicii.

SC frigo Construct SRL, comercializeaza si monteaza toata gama de aer conditionat CITIZEN, NORDSTAR, FUJITSU, . MEDIAX MANAGEMENT, cel mai renumit centru de invatamant privat din ploiesti, lider de piata in judetul Prahova, organizeaza permanent cursuri de: . Carne depozitată în condiții mizerabile la Frigoriferul Ploiești.

Adauga produse in detaliu (cu descrierea produsului, pretul). Vezi adresa firmei Sicil Frigo Srl Ploiesti, PRAHOVA pe harta. Prahova, informatii, adresa si telefon contact. SC FRIGO RECORD SRL Ploiesti CUI 4861550.


Fabricarea biscuitilor si piscoturilor, fabricarea prajiturilor si a produselor conservate de patiserie . Transportul este gratuit in orasul Ploiesti. Deasemenea, produsele pot fi ridicate si de la sediul nostru.


Pentru livrari in afara Ploiestiului va vom comunica . Veniti la noi sa cumparati produse MIM TEAM si aveti sansa sa catigati o lanseta se spin absolut super!

Cel mai bun raport pret-calitate din Romania! Daca gasesti in alta parte mai ieftin, primesti 2x diferenta. L va pune la dispozitie servicii de calitate ca. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom .