vineri, 7 decembrie 2012

Set cuverturi canapea si fotolii

Set protectii pentru lateralele fotoliului. Descoperă cuvertura stilată pentru canapea, și conferă interiorului caracter și stil,. Pleduri si cuverturi pentru canapele si scaune.

Set Husa canapea si fotolii sunt confectionate din bumbac elasticizat, in culori calde, uni. Protejea-ți plapuma și pernele cu o cuvertură de pat! Cu ajutorul unei cuverturi şi al câtorva perne mari, patul poate deveni o piesă de mobilier . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SETURI DE PAT.


Cuvertura cu model floral GS1013-din poliester 1. Cuverturile se gasesc simple sau ca set pentru canapea si fotolii. Au un aspect modern, sunt lucrate ingrijit si sunt facute din tesaturi precum in, . Cuverturi şi huse pentru canapele şi scaune.


SET ELEGANCE - huse elastice pentru mobilier. Fie că le pui pe umeri sau pe braţul canapelei, păturile şi cuverturile noastre sunt o. Acestea pot schimba faţa unui fotoliu vechi sau atmosfera dintr-o cameră, . Set canapea si fotolii - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Disponibile in forme: huse de fotolii si canapele cu cotiere, huse pentru. Set de huse de perna de la Colombine, asortate cu perdelele, cuverturile, husele si . Set cuvertura pat, fotolii si perne decorative. Cuverturile Valentini Bianco sunt recomandate tuturor celor care doresc sa invioreze.


Modelele sunt disponibile si pentru fotoliu si pentru canapeaua de doua . Mobexpert set cuvertura pat piese 240x260cm crem Ashley Livrare rapidă din stoc.