vineri, 21 decembrie 2012

Amenajari livinguri

Cele mai actuale tendinte de amenajare living folosite de Delta Studio. Descopera online idei de amenajare si modele de mobila pentru living-ul tau! La ceas de seara, dupa ce am luat cina, ne adunam cu totii in living pentru a mai petrece putin timp .

Multa lume intampina dificultati in amenajarea livingului, tocmai datorita dimensiunilor reduse ale acestuia. Cu totii stim ca aceasta incapere este spatiul comun . Din cele peste 1de imagini inspiraționale cu livinguri postate pe contul de Facebook al Jurnalului, le-am selectat aici pe cele care au primit . Sfaturi si sugestii pentru amenajari living.

Cele mai noi stiluri de amenajari interioare living. Afla cum sa-ti amenajezi living-ul ca sa te reprezinte.


Living room poze,model livig modern,alb rosu,bej,verde cu alb,living cu scafa din rigips,fotografii. Nu uitati sa cautati in articole cele mai noi idei de amenajare. VEZI AICI de poze cu idei de amenajare a livingului in stiluri diferite: contemporan, modern, etc.


Sufragerii moderne – Galerie Foto actualizata an de an. Din peste cele zeci de modele sufragerii, veti gasi si cateva idei de amenajare si poze .