joi, 20 decembrie 2012

Petunii curgatoare inmultire

Petunii (Petunia hibrida): Ingrijire, Inmultire, Intretinere, Origine,. Secretul la inmultirea petuniilor prin seminte este ca nu trebuiesc. Am o petunie foarte frumosa: mov cu margini albe, nu e curgatoare, .

Petunii cu problemepostăriIun 2007Inmultire muscatapostăriMai 2007Petunia spp. Dec 2006Mai multe rezultate de la egradini. Imagini pentru petunii curgatoare inmultireRaportați imaginiVă mulțumim pentru feedback.


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Daca aveti petunii curgatoare suspendate, acestea trebuie udate in fiecare zi. Pentru plante dezvoltate simetric pe toata suprafata este bine . Petuniile se plantează, de regula, primavara, in lunile aprilie şi mai. Aceste plante au nevoie de pamant fertilizat cu substante organice, care se . Download as Word Doc (.doc), PDF File (.pdf), Text File (.txt).


Petuniile cuprind plante ce fie formeaza tufe compacte, fie sunt curgatoare, . Atat petuniile, cat si muscatele curgatoare le mai puteti pastra inca un an,. Din specia Petunia hybrida, s-au creat numeroase soiuri ce difera dupa inaltime si.


Inmultirea prin butasi mai poarta si numele de inmultire vegetativa si.

Cea mai simpla, rapida si ieftina metoda de inmultire a celor mai. Petunia se înmulţeşte prin butaşi de vîrfuri pe care îi plantezi direct în pămînt. Cea mai eficientă este înmulţirea prin butaşi, procedeu care, în cazul muşcatelor, are o rată foarte ridicată de succes, putându-se efectua . Am tuns muscatele curgatoare scurt,la noduri ramase in ghivece si cu lastarii am facut.


Acest articol a fost publicat în flori, Inmultirea plantelor și etichetat butasi de muscate curgatoare. Inmultirea petuniilor seface in special prin seminte.


Acest procedeu se poate aplica pentru inmultirea majoritatii plantelor de interior. Obtinerea rasadurilor de petunii din seminte provenite din florile de anul trecut.


Ma gandesc totusi ca petuniile curgatoare si cele normale nu se “amesteca” intre ele… Adinuca. Thread-Inmultirea-petuniei-curgatoare Petunia e una dintre cele mai usor de inmultit .