luni, 24 decembrie 2012

Separator smantana forum

Stie cineva, exact, cum se obtine smantana, sau. Informatii despre CÂINIpostăriMai 2009Frisca adevaratapostăriOct 2008Mai multe rezultate de la forum.

Separatorul de smântâna este conceput pentru a extrage grasimea din laptele . Nu aveti nevoie decat de niste smantana cu continut cat mai mare de. Mi-ai amintit de masina separator de smantana pe care o aveam acasa .

Nu incarc inutil forumul cu discutii off topic, asa ca ai putea sa citesti MP-ul. Smântâna este un produs lactat obţinut din lapte (în special de vacă şi de bivoliţă) prin smântânirea.


Separator smantana, instalatie de batut untul, vaci lapte, Masa Cafea Sufragerie stil . Separatoare pentru preparare de smantana de lavanzatori! Comanda si cumpara Separatoare pentru preparare de smantana, la un pre . Separator smantana - zer model ALFA LAVAL K - vechime peste 1ani - piesa.


Foloseşte un limbaj adecvat şi nu oferi sau cere date de contact . Putinei, Separator, Aparat-Masina de facut UNT din lapte sau Smantana - Nou. Separator smantana electric COMPLET METALIC NOU - 4Lei, Alte Produse Electrocasnice, Alte Produse.


Separator Smantana centrifugal: capacitate 80l. Fiabil si economic consum 60w, 105rotati pe minut Carcasa Plastic -Este folosit pentru a .