miercuri, 19 decembrie 2012

Sina porti culisante

Comanda online accesorii porti culisante: sine si role de culisare zincate, ghidaje superioare, opritoare si. SNUZN3RSina, tip U, lungime 3m, latimea 55mm.

Porti autoportante Usi de garaj Poarta culisanta Poarta glisanta in consola.

Accesoriile unei porti in consola sunt: grupurile de role de fundatie, sina de culisare din partea inferioara a portii, sistemele de role de ghidare la partea . Sine superioare si rolele aferente pentru porti suspendate. Poarta automata culisanta are o sina la sol pe care se face culisarea porti automate culisante fiind o solutie foarte buna si eleganta atunci cand se doreste sa se . Termice - Electrice - Sanitare Electrice.

Portile culisante pot fi confectionate din fier forjat sau din profile rectangulare metalice si cu diferite insertii de profile din lemn in combinatie cu profilele metalice. Sisteme de culisare pentru porti culisante.


Poarta glisanta autoportanta (fara sina) 2. Produce- porti batante, din fier sau fier forjat - porti glisante, culisante pe sina, din fier sau fier. Sina zincata aplicata porti culisante, profil Usau V.

Sistemele de porti culisante pe sina sunt robuste, solide si rigide si aduc siguranta la un nivel foarte inalt. Acestea se pot configura in functie de domeniul . Sisteme de poarta pe sina , sau mai bine spus Portile culisante, sint extrem de elegante atunci cand vine vorba de porti de acces auto pentru . Producator de porti culisante autoportante automate.


De exemplu, pentru o poarta culisanta pe sina cu lungimea de m si inaltimea de m . Construirea unei porti culisante cu automatizare si a portii pietonale. Porti culisante, batante, autoportante etc - Buna seara. Am un vecin care are o poartă pe șină destul de mare, de vreo m și se plânge că .