luni, 31 decembrie 2012

Manual de utilizare whirlpool awsx 63013

Manual de utilizare masina de spalat Whirlpool AWSX 630Vezi intreaga oferta de masini de spalat Whirlpool. Manual de utilizare masina de spalat Whirlpool AWSX 630Vezi intreaga oferta de masini de spalat Whirlpool Tags: awsx 6301 instructiuni . Pentru a gasi manualul utilizatorului, introduceti pur si simplu toate sau doar o parte din numarul modelului de electrocasnic.

Manual de utilizare masina de spalat Whirlpool . Masina de spalat rufe Whirlpool AWSX 6301 Al 6-lea Simt, Incarcare Frontala, Kg, 10Rpm, Afisaj Digital, Slim, Alb. Articole de îmbrăcăminte din lână, etichetate de compania Woolmark marcate cu.


Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA.

Ghidul de detectare a defecţiunilor” din Instrucţiunile de utilizare). Manual de utilizare masina de spalat Whirlpool AWSX 63013.


Cu acest program de minute pot fi utilizate la spalare doua temperaturi : respectiv de grade. Cantitatea de apa si energia consumata fiind stabilite in . Pachetul include: de asamblare instrucțiuni de manual de utilizare, certificat de garantie Whirlpool marcă cu sigiliul .