joi, 27 decembrie 2012

Priza programabila digitala well

Cumpara Priza programabila digitala Strohm, 3500W, 16A online de la eMAG la pret avantajos. A nu se folosi pentru aparate la care curentul nominal depaseste 16A.


Asigurati-va ca aparatul este conectat corespunzator la priza programabila.

A nu se conecta cu consumatori care au nevoie de mai mult de A. Totdeauna asigurati-va ca priza oricarui . Tip produs: Priza programabila, Curent nominal: 16A, Brand: Tracon Electric. Home Priză programabilă digitală pentru exterior, TD (TD 10).

INSTRUCŢIUNI DE EXPLOATARE Ceas de conectare digital programabilNr. PRIZA PROGRAMABILA MECANICA TIMER WL . DESCRIERE: Priza programabila WELL;Programare de tip digital pe . Priza programabilă digitală este ideală pentru programarea perioadelor de fotosinteză și întuneric.


Poate susține mai multe balasturi, lămpi de 4sau 600W. Priza programabilă digitală Well susține mai multe balasturi, lămpi de 4sau 600W. Programează perioadele de fotosinteză și .

Priza digitala programabila cu LED-uri de control pentru functia de comutator ON. Priza programabila mecanica TIMER-01-W la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria TEMPORIZATOARE.


Cred ca e o informatie care merita impartasita. Vand priza programabila mecanic Strohm (produs nou). STROHM, SM-TGE- priza programabila digitala, noua, sigilata, .