marți, 11 decembrie 2012

Frigider heinner pareri

Heinner e un producător cu o experiență îndelungată în domeniul electrocasnicelor și spre deosebire de alți concurenți oferă produse mai ieftine și la fel. Heinner HF-215A+ este un frigider cu un raport calitate-preț excelent, ce se va potrivi unei familii nu foarte numeroase.


Heinner HF-215A+ este un frigider de mici dimensiuni, care asigura strictul necesar, cu un consum redus de energie si maxima silentiozitate.

Frigider cu doua usi Heinner HF-215A+, 2l, Clasa A+, H 1cm, Alb la eMAG, pret avantajos. Totodata, multi potentiali utilizatori se arata interesati de frigidere Bosch, Zanussi, Heinner, Beko, Daewoo sau Siemens.


Bineinteles, preturile variaza de la un . Home Postari care sunt marcate in eticheta Heinner.

Frigider Heinner HF-100A+ , Clasa A+, Consum Redus. Articol de Raluca in Ian 20in Aparate . Frigiderul Heinner HF-215A+ este unul excelent, de o foarte buna calitate, construit parca special pentru a va face viata mai usoara.


Heinner va pune la dispozitie o gama moderna de electrocasnice care va ofera cele mai practice, usoare si placute solutii pentru casa dumneavoastra. Combina frigorifica Heinner HC-249A+ reprezinta o alegere buna si foarte accesibila in cazul in care esti in cautarea unui aparat frigorific dotat cu frigider si .