luni, 17 decembrie 2012

Inaltator wc cu capac

Inaltatoare WC pentru persoane supraponderale, inaltatoare WC cu sistem de prindere. Inaltator WC cu capac cm PA AO 0 Inaltatoare WC, Wimed. MRP4- Inaltator wc de cm fara capac.

Este foarte important să alegem un înălţător wc, care este potrivită pentru fiecare tip de toaletă. Inaltator wc cu inaltime fixa de cm fara capac - creste inaltimea cu 10cm - Se poate fixa. Inaltator wc la cel mai bun pret doar la Ortomobil.


Inaltator WC de cm cu capac Ortomobil 027060L6.

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Inaltatorul vas WC cu capac SD este adaptabil pentru orice vas de toaleta standard. Exista doua tipuri de inaltatoare pentru vasele WC : - temporare.


Se poate fixa de vas cu ajutorul a suruburi de prindere. Se adapteaza pe orice tip de vas de toaleta standard.


Comanda online produsul Inaltator pentru vasul de toaleta cu capac de la Catena Pas cu Pas! Vezi ofertele magazinului Catena Pas cu Pas si pretul pentru . Inaltator pentru vasul de toaleta cu capac.


Inaltatorul pentru WC are rolul de a facilita pacientului asezarea sau ridicarea de pe vasul de toaleta.

Inaltator WC cu capac Gama Assistent : Sigur si practic pt toate generatiile. Gama Assistent contine produse de cea mai buna . Inaltator pentru vasul toaleta WC Easy Clip inaltime cm montare usoara, nu are capac.


Inaltatorul vas WC este realizat din polipropilena de culoare alba, . Inaltator pentru vas WC cu capac Clipper III Herdegen Inaltime cm. Creste inaltimea vasului de toaleta in raport cu pardoseala cu cm se potriveste pe orice . Inaltator vas WC cu capac -mareste inaltimea vasului de toaleta in raport cu pardoseala cu cm, este util persoanelor care au suferit interventii chirurgicale sau . Inaltator wc cu inaltime fixa de cm cu capac - greutate max sustinuta 1kg.


Inaltatorul se potriveste la vase WC obisnuite, de diverse dimensiuni. Inaltator wc cu inaltime fixa de cm fara capac - creste inaltimea cu 14cm. Disponibilitate: ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!