luni, 24 decembrie 2012

Surub autoforant pentru tabla

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria SURUBURI AUTOFORANTE. Preturi pentru SURUBURI AUTOFORANTE de la lei. Preturi pentru SURUBURI PENTRU TIGLA METALICA de la 3lei.

Surub autoforant pentru tesere, autofiletant RT 20xmm maro. Suruburi pentru tabla autoforante cu cap hexagonal 4. Aplicatii Se recomanda pentru fixarea tablelor metalice pe structuri din lemn sau . Suruburi autoforante vopsite pentru tabla cu saiba cauciuc 4.

SURUB AUTOFORANT MARO CU SAIBA OTEL-CAUCIUC ETS 4. Surub pentru tabla cu cap bombat cruce DIN 7981. Surub autoforant cu varf redus cap hexagonal. Dimensiuni, 8x; 5x; 5x; 5x50. Suruburi autoforante tigla metalicaSunt produse. Surub autoforant, colorat RAL pentru tigla metalica, 4. Sunt suruburi autoforante - 2 folosite pentru prinderea tiglei metalice pentru prindere tabla - tabla. Surub pentru tabla de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo.


Suruburi Autoforante pentru Tigla Metalica - Tabla Lindab.

Teava neagra rotunda, electrozi si suruburi autoforante pentru metal . Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Click aici pentru a vedea oferta actuala. Surub autoforant cap hex DIN 7504K 9xZA SW5887227. TX 30; Şurub autoforant, cu aripioare între vârful de . Cumpara acum Surub autoforant pentru tabla cu varf redus x mm RAL80si iti . Surub autofiletant pentru tabla cu saiba mm Dimensiuni 5x Material otel Inox A2.


Suruburi, oferim suruburi pentru pal si lemn, surub cap inecat.