luni, 10 decembrie 2012

Mop rotativ vileda pret

Comparati preturile magazinelor online la Mopuri gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin. Grunberg Mop rotativ fara pedala Grunberg GR36 rezerve din microfibra.


Rezerva mop Ultra speed mini cm - Vileda professional.

Mop rotativ plat Vileda Easy Wring Ultramat. Cu un mop rotativ cu pedala la un pret bun vei reusi sa iti cureti podelele fara sa fie.


Mopul Vileda 3Action poate fi considerat unul dintre cele mai eficiente si . Cumpara Seturi curatenie si galeti de la eMAG la preturi avantajoase.

Galeata cu mop rotativ Vanora Easy Clean 36 12L. Galeata cu storcator Vileda Power Press + Mop Soft si Maner Euroclick, Rosu. Cumpara Set de curatenie Vileda Easy Wring Clean Turbo online de la eMAG la pret avantajos. Continut pachet, mop galeata palnie telescopica . Compara preturile la Produse de curatat Vileda in sute de magazine. Set galeata + coada + mop, Vileda set Lei 899. Leifheit (12); Tarrington House (12); Vileda (13).


Coada mop cu imbinare Euroclick supermocio Videla. OEM Rezerva pentru mop cu cap rotativ pentru Easy Mop AC24246.

Mopuri Produse Asemanatoare cu: Galeata si mop linear Vileda cu pedala de picior - PRET incepand de la 2Lei. Magic Mop Rotativ cu Galeata Stoarcere Fara Pedala Ertone.


Magic Mop Rotativ cu Galeata si sistem de . Galeata cu mop rotativ si pedala,Mop rotativ Spin and Go 360. Galeata Vileda Ultramax cu storcator pentru mop plat . Galeata cu mop rotativ 3la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GALETI CU STORCATOR.


Descoperiti rezerva mop la preturi reduse (produse). Descriere - Rezerva mop rotativ Cap de schimb pentru mopul rotativ . Galeata cu storcator rotativ, Mop Triunghiular 1 microfibre , Coada . Am vazut unul vileda cu carpa in loc de shomoiog, ma bate gandul sa-l iau. Preţuri valabile în toate magazinele Selgros în P.