marți, 11 decembrie 2012

Proiect casa cu mansarda

Pagini similareProiecte Case cu Mansarda frumoase si functionale. Iti oferim peste 1de modele de case cu mansarda. Alege din categoria Proiecte Case cu Mansarda casa .

O casa pentru toata familia trebuie sa fie functională. UBERhause te ajuta sa faci alegerea inteligenta, cu o casa conceputa sa fie exact pe gustul tău.


Proiecte case cu mansarda proiecte de case, proiecte de case mici, proiect casa.

Al doilea din exemplele de case mici cu mansarda este o casa cu parter si etaj mansardat cu spatii generoase si aspect clasic. Casa parter si etaj mansardat cu trei dormitoare EM177. Vila Mini face parte din categoria de proiecte de case mici si este casa cu mansarda cu cea mai mica suprafata din colectia noastra de planuri. Proiecte de case cu regim de inaltime parter si mansarda, sau parter etaj si.


Casa Blaj Casa cu etaj si mansarda Blaj Amprenta=86mp; Sutila=166mp;.

Proiecte Case Cu Mansarda - Proiecte de casa cu mansarda si garaj. Modele de case simple pe un singur nivel, case duplex, planuri case de . Alte proiecte de case mici cu mansardă care ne-au atras atenţia sunt cele de pe casamodel.


Societatea noastra SC VILAGE CONSTRUCT SRL are. Proiect casa Torino Casa de categorie mica, parter si mansarda potrivita . Casa Milano Casa de categorie medie , parter si mansarda (etaj) potrivita . Proiecte casa cu mansarda pe structura metalica usoara BIHOR ORADEA Alba. Proiect casa de locuit moderna cu mansarda si garaj. Casa de locuit cu mansarda moderna, suprafata utila: 1mp. Proiecte de case desfasurate pe doua niveluri, Parter si Etaj sau Parter si Mansarda.


Proiecte Case Mansarda - Casa Cherciu a fost proiectata pe structura din lemn, fiind organizata pe doua nivele: parter si mansarda. Proiect 1-0- suprafata: 1mp - Proiect casa cu mansarda.