luni, 17 decembrie 2012

Lampa veghe cu baterii

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria LAMPI DE VEGHE. Preturi pentru LAMPI DE VEGHE de la lei. Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare.

Lampa de veghe cu LED cu incarcare la priza utila intreaga noapte pentru tine si copilul tau. Lampa de veghe cu baterie reincarcabila la priza, durata de pana la . Comparati preturile magazinelor online la Lampi de veghe gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin Lampa de.


Necesita baterii de tip AA (neincluse).

Preturi si oferta de produse din gama lampa veghe cu baterii din toate magazinele online din Romania. Cumpara Lampa de veghe cu senzor Philips Cars, LE 1x0. Nu combinati mai multe tipuri de baterii; folositi intotdeauna acelasi tip. Alimentarea: In functie de tipul de alimentare, lampile de veghe pentru copii se pot alimenta la priza, cu baterii, iar modelele mai noi se pot incarca prin usb. Lampa de veghe cu senzor LED OSRAM Spylux.


Navigati printre cele oferte din categoria Lampi de veghe. Lanterna LED Lanterne Profesionale Lampa de Veghe, Lampa de Veghe Noapte.


Lampa 1+LED pe baterii Rosu, Alb Cald si Rece cu magnet si agatatoare.