luni, 17 decembrie 2012

Expo confort mobila iasi

CADA BAIE PICIOARE FONTA CU RACORD LA TEAVA DE SCURGERE PVC-U. Incercati gratuit programul de devize SolviDEV unde puteti calcula mult mai .

Puteti achizitiona produsul Roca Picioare reglabile pentru cazi din fonta de la oricare magazin afisat in . Cele mai bune produse din fonta pentru casa si gradina ta ! Avem peste produse in categoria Cazi cu preturi de la 34.

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Cada de fonta emailata 170x75cm Roca model Malibu fara manere. Inaltimea cazii fara picioare este de 42cm. De asemenea trebuie fixata bine cada, mai exact picioarele cazii. Tags:cada baie montare, cada fonta, cum montez cada de baie, montaj . Picioare Banca, din Fonta 2lei perechea.


Daca pasesti in picioare pe ea simti cum se lasa sub greutatea . Magazin Mobila Iasi - Galeriile Capitol Mob - Showroom Iasi. Magazinele noastre din Iasi: Expo Confort si Expo Mobila sunt printre cele . Mobila capitol cu doua locatii in Iasi, cele mai mari showroom-uri ofera o gama variata de mobila si mobilier de lux din lemn masiv. Comercializam o gama larga de mobilier cu un design clasic si modern. Expo Confort Iasi si Galeriile Expo Mobila Iasi.


Rom Confort este Importator si distribuitor de mobila in Iasi, Suceava, Bucuresti, Cluj si alte orase din Romania. Expo Confort Mobila este pe piata mobilei din anul 1991.


Expo-Confort Mobila din Iasi: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.