vineri, 7 decembrie 2012

Culori pereti dormitor

In ce culori trebuie sa iti decorezi dormitorul pentru a avea armonie in cuplu – 15. Ce culoare Feng Shui e cea mai buna in dormitor?


Se pot folosi si culori mai puternice pentru dormitor dar trebuie alese cu.

In camera copilului portocaliul este ideal pentru zugravirea peretilor . Ideal este sa zugravim un singur perete in culoarea puternica si pentru ceilalti pereti sa alegem o culoare mai apala care o putem asorta atat cu . Dacă ai o cameră prea mică, zugrăveşte-ţi pereţii în culori deschise,. Peretii in culori neutre si mobilierul in nuante de alb-galbui creeaza un fundal ideal pentru culorile energice de corai-portocaliu si albastru .

Cel mai bine este sa vopsesti cu aceasta culoare peretii livingului. Atunci cand e predominant in dormitor, portocaliul ar putea sa-i tina treji pe cei din camera.


Atunci cand reamenajezi dormitorul este indicat sa te gandesti si la mobilierul deja existent. Daca mobila din dormitorul tau este de culoare inchisa . Cele mai intâlnite combinaţii de culori complementare sunt oranj-albastru,. Un living cu trei pereti zugraviti în gri deschis şi unul verde rece are din start o zona . Este important nu numai ce culoare folositi pentru pereti, ci si pentru sol, piesele de mobilier sau obiectele de .