marți, 4 decembrie 2012

Adeziv lipit lemn pret

Descoperiti adeziv pentru lemn la preturi reduse (produse). Adeziv poliuretanic monocomponent, clasa D folosit pentru lipire lemn pe lemn. Preturi pentru ADEZIVI PENTRU PARCHET de la 1lei.

Adezivul rezistent la apa Dpentru lemn 65A este un adeziv vinilic. Am o intrebare pentru cei care au folosit pistoale de lipit cu silicon incalzit. Cam cat de rezistenta este lipitura pe lemn , rasinoase in general ? Pretul pe kg nu este nici el prea avanatajos , iar daca nu ai nevoie de cantitati .

Va oferim gama de adezivi pentru lemn, fabricati in Italia de Gepar Lt firma cu. COLORMIX si în acest caz veţi găsi calitate excelenta la un preţ atractiv. SikaBond AT universal adeziv lemn, palstic, PVC, beton, metal, tabla - elastic monocomponent hibrid fără conţinut de solvenţi. Pret vechi (TVA inclus): 3RON Reducere. Adeziv lipire parchet se inlocuieste cu Sikabond 13kg . Lipeste cu usurinta diferite piese din lemn.


Aceasta gama este recomandata pentru orice tip de lemn, compozit sau placi . Adeziv rapid universal tip gel cu lipire intre tipuri de materiale diferite: piele, metal, lemn, portelan, cauciuc.