vineri, 28 august 2009

Vizor usa metalica

Compara preturile la Vizor Usa, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Camera Vizor de Usa cu ecran, sonerie si inregistrare video.


Diverse modele de VIZOARE, cu preturi accesibile, de la toti producatorii si furnizorii din Romania.

Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Click aici pentru a vedea oferta actuala. Preturi si oferta de produse din gama vizor usa din toate magazinele online din Romania. Camera video pentru vizor de usa, Vizor cu camera video si monitor .

Alege din oferte pentru camera vizor usa. Camera vizor usa - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Camera digitala cu inregistrare de imagini se monteaza pe usa, in locul vizorului, permitand atat vizionarea in timp real a imaginilor captate, cat si inregistrarea . Se monteaza in locul vizorului de la usa sau poate. Lungime vizor (grosime usa): min 34mm - max mmALIMENTARE: 8V . Alama, 1 2 4 alama, Vizor usa, alama, 25-42mm, 180o.


Maner, broasca, butuc, lacat, sistem de inchidere, balama de usi si geam, pervaz, picurator, prag, surub, capsa, adeziv, seif, cutie postala, . De acum puteti vedea ce se intampla in fata usii sau in casa scari fara a va mai ridica din canapea. Acest vizor cu camera arata exact ca un un vizor obisnuit, are .

Camera supraveghere video cu IR, disimulata in design 'vizor usa ' Utilitate: Vizor usa. Eu am usa metalica, grosimea totala a usii este de mm.


La comanda (- zile) Transport gratuit in raport cu valoarea comenzii, Pret negociabil la . Preț în București: 3RON; Fără TVA: 2RON . As dori sa pun o camera video, intr-un vizor si sa pot. Uite, ca este mai greu, deoarece usa este metalica si pentru largirea gaurei respective, .