joi, 20 august 2009

Indreptat tabla auto cu ventuze

Aparat de Indreptat-Tabla-Caroserie Auto-GYS-Gyspot 2700. Dispozitiv cu vacuum pentru indreptat tabla caroseriei, cu ventuze. Serviciile prezentate prin intermediul Indoituri.

PDR Romania Bucuresti, Indreptare tabla infundata fara vopsire, Reparatii. Tehnica este agreata in strainatate de multe firme de asigurari, dealeri auto noi si . Descriere: Aparat pentru sudura in puncte cu spotter aparat de tras tabla 80Amp.


Member No: 2176: Posts: 2304: Joined: Sep 2010: Car: aveo sedan 2010.

Aparat pentru indreptat caroseria auto, Ventuza pentru indreaptarea caroseriei,. Kit pentru indreptarea tablei Pops-a-Dent - kit ventuze indreptat, pops dent.

Indreptarea elementelor de caroserie fara chit, fara. Se aplica adeziv pe ventuza, se fixeaza manerul curbat si apoi se trage, fara daune suplimentare. Esti aici: Home Cadouri pentru masina Pops-a-Dent - kit pentru indreptarea tablei. Ventuzele sunt lipite cu un adeziv special care nu afecteaza tabla sau vopseaua, costurile sunt mai reduse decat in cazul unei reparatii . Avem o experienta de peste de ani in domeniul tolerie (indreptari auto fara vopsire).


Ulterior, ne-am initiat in indreptarea cu ventuze, o noua tehnologie . Setul contine: - presa reglabila cu ventuze - pistol eolectric pentru lipit l. Ciocan, set indreptat tabla 1354- CSI995lei Ciocan, set indreptat tabla . Indreptarea caroseriilor auto cu ajutorul unor ventuze speciale si al unor tije. Auto, Moto, Roviniete RCA; Reparatii si echipamente auto; Echipamente . Problema se mai poate rezolva cu niste ventuze cu pompa de vaccum,.


Aparat manual pentru indreptat lovituri exterioare la caroseri auto - 9574-TK 9574-TK-. Extractor Pneumatic cu VACUUM cu VENTUZE - 9462-TK 9462-TK-.


Extractor si Indreptat Tabla cu Ciocan de Forta 11.