miercuri, 19 august 2009

Praktiker satu mare

Praktiker isi doreste sa imbunatateasca modul de viata al consumatorilor sai prin oferirea unor solutii inovative si la un pret accesibil pentru casa si gradina. Alege din 8000+ produse online cu livrare sau vezi PROMOTIILE din magazine in cataloagele Praktiker Romania.


Cele mai bune oferte din catalogul Praktiker din Satu Mare: descopera toate produsele la reducere, oferta Praktiker si ofertele speciale.

Cataloage Praktiker valabile in urmatoarele magazine: Praktiker Bacau Praktiker Baia Mare Praktiker Botosani Praktiker Braila Praktiker Brasov Praktiker . La Praktiker Drumul Careiului, Satu Mare iti este pusa la dispozitie o gama variata de produse pentru reamenajarea casei si a gradinii. Vizualizaţi broşură Praktiker curentă din Satu Mare, numai pe Ofertolino.


Abonaţi-vă acum pentru mai multe oferte de la Praktiker în Satu Mare.

Dupa sloganul Praktiker pentru oameni praktici! Praktiker ofera produse de calitate la cel mai bun pret. Aici gasesti ultimele cataloage Praktiker!


Marile magazine de bricolaj Dedeman și Praktiker fac angajări în. Ara Ploiești, Timișoara, Târgu Mureș, Satu Mare și Cluj-Napoca.


Găsește locații și orare pentru Praktiker în Satu Mare și alte detalii de contact, precum adrese, numere de telefon, website.