luni, 17 august 2009

Marconf vanatori neamt

Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la S.

Bulevardul Stefan cel Mare, Bloc M Parter. Marconf Lenjerii de Pat, Târgu Neamț (Targu-Neamt). SI COMERT CU RIDICATA, TESATURI, LENJERIE DE PAT, productie, comercializare, .

Fabrica:- cuverturi pentru pat;- draperii;- fete de masa;- huse de protectie pentru saltele;- lenjerie de pat;- perne;- pilote. Gama completă de produse şi servicii a companiei S. L a reusit sa imbine armonios experienta si dinamismul , prezentandu-se astazi pe piata interna ca un . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, . MARCONF SRL, localitatea Vanatori-Neamt, judet Neamt.


Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Neamt. Productie si comercializare en-gros lenjerie de pat. Vanatori Neamt; Neamţ; Cod Poştal: 617500. MARCONF SRL - CUI 20077- Toate datele firmei!


Rapoartele DEMO de mai sus NU CONTIN date apartinand firmei Marconf Srl ! SC MARCONF SRL Vanatori-Neamt CUI 2007757. L'établissement est listé dans la catégorie specialty store du . MARCONF SRL, Piatra Olt cauta-ti colegii tai de la MARCONF SRL,. Turnu Severin , MARCONF SRL, Reghin , MARCONF SRL, Vanatori Neamt . MARCONF -infiintata in 19cu un capital integral privat - este o societate in plina ascensiune, cu o cifra de afaceri in crestere, care in fiecare an a fost .