vineri, 14 august 2009

Trape de fum dimensiuni

Luminatoare sub formă de bolți arcuite cu trape de fum și sisteme de ventilație. Compania noastra va pune la dispozitie trape de fum produse de Roda.


Cea mai mare dimensiune de trapa de fum disponibila pe piata in acest moment.

Trapele de fum si componente pentru ventilatie JET GROUP, ofera posibilitatea sa transformati solutia. SL 24(in functie de dimensiunea nominal sau voltaj).


Sistemele de evacuare naturală a fumului și căldurii (NRWG) sunt create pentru a. Toate versiunile de vitralii sunt verificate până la dimensiunea maximă.

Trapă de fum dispozitiv de evacuarea fumului şi a căldurii, integrat într-un element. Raportul dintre cea mai mare dimensiune a gurii de desfumare şi cea mai . Mecanismul de deschidere al trapei este un piston pneumatic ce este acționat cu gaz (CO2).


Disponibile într- o gamă largă de dimensiuni , sunt potrivite pentru orice tip de. Cilindrul pneumatic garantează deschiderea trapei de fum chiar si in conditii . Trapele de fum Top Evac sunt destinate acoperișurilor halelor și. Plaja dimensiunilor de realizare a trapelor de fum se întinde pe o scară de la 8mm x 800 .