miercuri, 26 august 2009

Emag pompa san

Mai mult confort, mai mult lapte in mod natural Pompa de san cu perna de masaj Cand va simtiti confortabil si sunteti relaxata, laptele dvs. Pompa electrica pentru san Swing este ideala pentru femeile care cauta solutii moderne si eficiente. Tehnologia originala Medela 2-Phase Expression, .

Mai mult confort, mai mult lapte in mod natural - Pompa de san cu perna de masaj Cand va simtiti confortabil si sunteti relaxata, laptele dumneavoastra curge . Pompa san Spectra - Pompa de San Electrica Dubla 9+ la eMAG, pret avantajos. Platesti numai dupa deschiderea coletului.


Pompa de san eletrica bifazica Materno Pompa de san electrica ideala pentru folosire zilnica.

Este un model practic ce permite pomparea simpla si confortabila . Pompa de san manuala Chicco Classic Utilizand o pompa pentru san Chicco, copilul dumneavoastra va putea beneficia de toate avantajele hranirii cu lapte . Caracteristici:Pentru a veni in intimpinarea mamelor care alapteaza, pompele de san Spectra au functionaliati si cracteristici inovatoarea pentru a acoperi o arie . Pompa pentru san Medela Harmony, Manuala la eMAG, pret avantajos. Pompa pentru San Manuala Caracteristici: -usor de folosit si de asamblat; -este portabila si silentioasa; -palnia pompei este confortabila, stimuleaza extragerea . Accesorii produse maternitate Tip Pompa san la eMAG.


Pompa san Tommee Tippee - Pompa de San Manuala Closer to Nature la eMAG, pret avantajos.

Pompa san Chicco cu Biberon la eMAG, pret avantajos. Pompa san BabyOno - Pompa de San Manuala la eMAG, pret avantajos. Pompa electrica de san Canpol Babies Noua generatie de Pompe electrice de san Canpol Babies permite extragerea eficienta si fara efort a laptelui matern. Pompa san Tommee Tippee - Pompa de San Electrica Closer to Nature la eMAG, pret avantajos.


Pompa de san electrica dubla Spectra, 9+ la eMAG, pret avantajos. Caracteristici:Componentele pompei de san electrice:pompa vacuum;biberon;clopot pentru san cu suport din plastic;tub de silicon scurt (4mm);tub de silicon .