vineri, 7 august 2009

Flori crosetate imagini

Cursuri video gratuite de crosetat si de cusut pentru incepatori, retete. Explore Silvia's board Flori si frunze crosetate - diagrame -video on Pinterest, the world's catalog of ideas. Crochet flowers, Crochet leaves .

Cu siguranță ați admirat floricelele croșetate aplicate pe fustițe și căciulițe. Sunt mii de modele pentru a croșeta o floare, unele mai . Puloverul din imaginile de mai jos este . Diverse modele de flori crosetate – imagini.

Postat sâmbătă, decembrie 20la 1:pm in Crosetat, Flori. Postat duminică, decembrie 20la 12:pm in Crosetat, Flori. Puteti urmari raspunsurile la Flori crosetate – imagini Lumea gospodinelor prin feed-ul .

Modelat ,margelit,crosetat,tricotat,modelaj,reciclat,idei pentru casa ,cadou perfect. FLOWERS PATTERNS-CROCHET (MODELE FLORI CROŞETATE).


Flori croșetate cu mai multe rânduri de petale. Confecţionarea unei bluze tip ie cu broderie croşetată. Modelul croșetat cu inimi pe care îl prezint în imaginile următoare se începe . Vezi mai multe de la Modele Crosetate, conectându-te la Facebook. Am strans diverse modele de rozete, patrate, triunghiuri crosetate, sunt prezentate si punctele de legatura, de imbinare. O floare crosetata, in relief, cu cinci petale cu explicatii si poze.


Asa o sa aflu si denumirile in engleza,adica o sa inteleg ce inseamna.