joi, 27 august 2009

Galerii metalice duble dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele 8produse din categoria GALERII, SINE, SISTEME, INELE, CAPETE. Preturi pentru GALERII METAL SI ACCESORII de la lei.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria GALERII LEMN.

Preturi pentru GALERII LEMN de la 1lei. Accesoriu nelipsit al oricărui decor rafinat, galeriile pentru perdele sunt unul dintre produsele care dau viață fiecărei încăperi amenajate atent.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria GALERII METAL SI. Tip sistegalerii metalice - console; Tip prindere: Perete; Alte caracteristici: fi 16.

Sistem metalic complet pentru perdele si draperii DEGZR-15136A. La Dedeman puteti alege oricare din cele 2produse din categoria SINA PVC SI ACCESORII.


Preturi pentru SINA PVC SI ACCESORII de la lei. Sistem metalic complet pentru perdele si draperii DEGZR-15138N. Galerii Metalice pentru perdele si draperii. Ce pret au consolele de perete duble (cele pentru pentru galerii metalice)? Descopera o gama variata de galerii pentru perdele, de la cele clasice cu bara de lemn, la solutii moderne, cu sina sau metalice. STORSLAGEN set baghete perdea dublă, n Lungime min.


Galerii duble metalice Saturn 25mm Suport draperie.

Galerii pentru perdele deosebit de frumoase si rezistente, cu un design ce nu se va demoda niciodata. Galerii 16mm duble clic pentru toate modelele. Galerii Metalice Perdele si Draperii - Casa Vogue Galerii Metalice pentru Perdele si . Capac inchidere alb pentru glaf metalic 2mm.


Asociaţia Dedeman va continua şi în anul şcolar 2015-2016.