miercuri, 12 august 2009

Rigole din beton si santuri pereate

Protejarea santurilor si rigolelor este obligatorie in conditiile in care panta lor. Santurile de garda se recomanda sa fie pereate, indiferent de panta. PEREU DIN BETON TURNAT PE LOC Peste terenul bine nivelat se toarna direct pe .

Constructii anexe pentru colectarea si evacuarea apelor din zona drumurilor ! Rigola scafa, element prefabricat casiuri, placa. RIGO 10masina de turnat rigole si santuri automata.

CAIET DE SARCINI BORDURI ŞI RIGOLE PREFABRICATE. Pereu din dale de beton simplu pe pat de nisip de maximum cm grosime, . Rigole din beton si santuri pereate C U P R I N S 2. Constructii anexe pentru colectarea si evacuarea apelor din zona drumurilor 2. Se vor executa şanţuri şi rigole pavate din beton de colectare a apelor.


Racordarea cu terasamentele s-a executat cu sferturi de con pereate cu dale de beton, . Executam rigole betonate dispunem de cifa beton 5. Cupe de excavat , taluz si rigola pentru buldoexcavator. Sapaturile pentru santuri §i rigole vor fi executate cu respectarea stricta a cotei,.

Antreprenorul este obligat sa asigure rnasurile organizatorice si tehnologice. Santurile de qarda se recomanda sa fie pereate, indiferent de panta. De la betoane care nu se încadrează în clasa minimă de rezistenţă până. Pentru şanţurile pereate şi rigolele din beton, lucrări la care clasa . AMENAJAREA SANTURILOR, RIGOLELOR SI CASIURILOR.


Exemple de secţiuni şi vederi a parapetelor din beton.