miercuri, 26 august 2009

Pret cherestea rasinoase

Cherestea rasinoase de la distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Cherestea rasinoase de vanzare si cumparare.

Dorim oferta de pret EXW, cu livrare in Budapesta. CHERESTEA, PRET FARA TVA, PRET CU TVA (PERSOANE FIZICE SI FIRME NEPLATITOARE DE TVA).


Cherestea uscata de rasinoase, semifabricate lamelate sau stratificate.

Dimensiuni : Latime x Inaltime intre (98-8() Pret la cerere. Grinda din lemn - cherestea rasinoase dimensiuni 5x5x metrii liniari, la pretul de 8. Oferta Cherestea(BraMolid)la cele mai bune preturi(Transport inclus) .

Cherestea Rasinoase la cel mai bun pret, livrari rapide din stoc! Pret cherestea, cherestea bra cheresteea rasinoase, cceastea chitila, vand cherestea, pret cherestea. La cerere cheresteaua uscata se poate livra din depozit unde detinem cuptoare. Cherestea rasinoase verde si uscata la diferite dimensiuni:. Buna, As dori sa-mi trimiteti oferta de pret pentru cherestea de rasinoase la urmatoarele dimensiuni 5x20x4m,5x17x4m, 5x12x4m, 5x25x4m.


Depozit cherestea cu o gama foarte diversificata de produse: dulapi rasinoase, lambriu lemn, cherestea, pazie, cusaci. Dulapi din lemn cherestea rasinoase de vanzare cu urmatoarele dimensiuni: x x 4cm . Asiguram transport cherestea, lambriu in Bucuresti, Ilfov, Chitila, Baneasa, Bucurestii Noi, Chiajna,.


Firma noastra produce lambriu din rasinoase (moli brad) si ofera spre vanzare en gros si en detail. Oferim cherestea de rasinoase in toata specificatia (scandura, dulap, sipci, rigle, grinzi) la pret de producator. Va rugam sa ne contactati pentru informatii despre .