marți, 18 august 2009

Gp sofa produse

Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Industria producătorilor de mobilă este în continuă dezvoltare, existând o tendinţă de creştere anuală a volumului de produse în piaţă.

Cu ajutorul produselor proprii, GP Sofa avand un design italian, ofera un spatiu armonios intr-o varietate de stiluri de inalta calitate, putand satisface dorintele . Pentru preturi detalii va rugam accesati. Fabrica din Satu Mare este deja cunoscuta clujenilor, pentru ca produsele G P Sofa au putut fi admirate in diverse magazine de profil din oras.

Produsele sunt confectionate si pentru export. Pentru a va asigura de calitatea produselor noastre, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din . GP Sofa a evoluat permanent de la înființare, produsele sale ajungând astăzi să fie comercializate pe teritoriul a patru continente: european, . Produse de calitate realizate de personal instruit Gama de produse GP Sofa . Industria producatorilor de mobila este in continua dezvoltare, existand o tendinta de crestere anuala a volumului de produse in piata.


GP SOFA SRL - CUI 138888- Toate datele firmei! Prinde oferta 2+la abonamentele RisCo si ai acces la toate produsele RisCo! Produsele pe care le comerializăm noi, de la GP Sofa, sunt cunoscute de câțiva ani buni în Cluj, acestea fiind vândute și în alte magazine .