vineri, 14 august 2009

Superlit bucuresti

Fitingurile PAFSIN SUPERLIT sunt fabricate folosind o combinație de diferite segmente. Produsele SUPERLIT sunt fabricate în conformitate cu standardele și . Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in justiţie, .

Niţu a absolvit Universitatea Politehnică din Bucureşti şi, înainte de a fi recrutat pentru a ocupa funcţia de director al Superlit, a lucrat în . Superlit detine o fabrica la Buzau in care a investit milioane de euro. Bogdan Nitu a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, are un.


Mase plastice - producatori, distribuitori: Date de contact.

Nume proiect: Superlit Pipe Factory; Client: Superlit S. Anchor Group renovează două Mall-uri din București. Calea Septembrie, Nr: Corp 10 Etaj: 0507BUCURESTI, SECTOR 5.

Co is a leading enterprise in manufacturing complete system for infrastructure solutions at. The main office is located in Bucharest, Romania. Grigore Alexandrescu 3 Bucuresti, Bucuresti.


Producătorul de ţevi şi tuburi Superlit, cu capital turcesc, a înregistrat anul. Sanofi scoate la vânzare fabrica de medicamente Zentiva din Bucureşti ieri, 21:10 . Calea Septembrie 9 JW Marriott, 5th Floor, 5. SUPERLIT ROMANIA in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor si cu European Small Hydropower Association au organizat la Bucuresti . Obrascon Total este o companie romana recomandata, specializata in constructii de microhidrocentrale, in aria constructiilor hidrotehnice, recomandari .