miercuri, 12 august 2009

Buddha bar piscina pret

Preturi: RON de Luni pana Joi, RON de Vineri pana Duminica. La Piscina Plage Club Buddha Bar are un pret de intrare de de lei, . La Plage Club Buddha Bar Adresa: Sos.

Preţul de intrare este de lei de luni până vineri şi de de lei în. Piscina La Plage Club Buddha Bar Lounge, situată în Otopeni, judeţul . Laplage Club Buddha - Bar Lounge, Otopeni.


Intrare la piscina La Plage Buddha Bar + sezlong + umbrela + bautura racoritoare sau cafea, la doar RON in loc de RON.

Kituri complete pentru piscine de la ANLI. Preturi: In regimul 'full time' (00-20) o intrare costa lei, iar un. Intrare la piscina La Plage Club Buddha Bar + sezlong + umbrela + cafea.


Ochelari de vedere cu lentile heliomate Perfect Lens la pretul de . Acces piscina + sauna umeda + fitness si aria de relaxare la pretul de doar lei in loc de 2lei, la Sandal SPA si Hotel Novotel Bucharest! Preț: Piscină: În cursul saptamanii, Lei, iar in week en Lei (sezlong + acces la plaja privata).


Vă puteţi ascunde de agitaţia si poluarea oraşului la Plage Club Buddha Bar. Minunata piscina cu valuri o vei gasi in zona La Plaja, una dintre cele mai.


Situata in zona Otopeni, La Plage Club Buddha Bar este un alt loc minunat de.

Preturile include si un cocktail non-alcoolic oferit din partea casei. Lei 1Lei pentru intrari piscina + bauturi, L-V. Lei 3Lei pentru intrari piscina +bauturi, L-V.


Accesul la piscina este inclus in pret si ce poate fi mai frumos decat o . Preturile sunt ceva mai mari decat la alte piscine din Bucuresti, 1de lei de persoana in weekend.