vineri, 28 august 2009

Suport tv de perete a+ spb223 pret

Suport TV de perete A+ SPB22 reglabil, 13-4 Negru la eMAG, pret avantajos. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Suport TV de perete A+ SPB2– reglabil, negru.

Are un pret bun si ajuta la pozitionarea dorita a televizorului plat pe perete. Alege un suport TV de perete, cu ajutorul sfaturilor, comparatiilor si informatiilor.


Fiind un mecanism indeajuns de complex, are si un pret pe masura. Produsul A+ SPB4reprezinta un suport reglabil de mari dimensiuni si poate fi .

Datorita profilului plat acest suport pentru TV asigura un design interior modern prin care se economiseste spatiu. Suportul TV reglabil este compatibil cu . Suport perete televizor magazine, preturi, oferte.


Comparati preturile magazinelor online la Suporturi perete televizoare gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel . Comanda online de la evoMAG Suporturi perete mobile, incepand cu pretul de 297. Comoda cu Suport TV OMB Flag Tower De Luxe, - 5 Kg . As Seen On TV Suport universal de prindere manere pentru motocoase.


Ghid de instalare a noului suport de perete, ultra-flexibil, cu un arc pneumatic integrat. Peste 1produse vandute; Suport: Fix; Instalare: Perete; Greutate max.