joi, 27 august 2009

Bancheta dormitor

Banchete mult apreciate, cu tapiţerii pastelate, din material textil sau din piele. Mobexpert bancheta piele alb Chesterfield.

Mobexpert taburet alb Fur Livrare rapidă din stoc . DIVA- Divan, Canapea, sofa, bancheta tapitata Baroc - Alb . Materiale, lemn de pin, tapiterie din catifea, pioneze.

Dimensiuni, lungime:110cm; latime:44cm, inaltime:40cm . Bancheta Hera cu functionalitate pentru sedere, relaxare și lada pentru depozitare.

Bancheta lucrata manual, din lemn de fag si tapiterie textil. Ideala ca o prelungire a patului, in dormitor, sau ca un spatiu de utilitate pentru hol. Banchetă capăt pat tapițată cu piele 329.


O frumoasă banchetă pentru dormitor 61Colecţia New Deco realizată din lemn masiv şi tapiţată cu stofă. Colectie ONE include toata gama de mobilier pentru un dormitor modern.


Bancheta dormitor design retro-romantic ARLETTE 30bej 07481BZ, Corpuri de iluminat, lustre, aplice. Daca iti doresti sa reamenajezi dormitorul, afla ce mobila pentru dormitor este in tendinte in acest sezon. Mobila dormitor: 20+piese de mobilier - Bancheta . Bancheta din dormitor reprezintă mai mult un element de mobilier auxiliar de decor însă cu un aspect elegant și valoros.


O reînterpretare a vechii lăzi de zestre . Birou de dormitor cu usa partea stangaLemn . Preturi si oferta de produse din gama banchete dormitor din toate magazinele online din Romania. Bancheta Etno, Bancheta Sanremo, RULOTA FAMILIEI.