vineri, 28 august 2009

Silicon temperaturi inalte

Ceresit CS este un silicon rezistent la temperaturi inalte care se utilizeaza pentru: aplicatii de etansare si imbinare expuse temperaturilor ridicate, cum ar fi: . Etansant Pentru Temperaturi Inalte, Uz Profesional, Aderenta Foarte Buna La. Pentru temperaturi de maxim 250-2grade iti putem recomanda siliconul .

Etanseizant mastic Bison, temperaturi ridicate, indicat pentru repararea semineelor, cosurilor de fum si sobelor, gratare din beton. Etanşant siliconic special pentru îmbinări rezistente la temperaturi înalte. Oferte pentru silicon de temperaturi la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Silicon de etanș are din cauciuc de inalta calitate pentru componente de vul.

Silicon Rezistent la Temperaturi înalte TYTAN este un etanşant gata de utilizat de înaltă calitate care se întăreşte in timpul expunerii la . Mastic siliconic acetic rezistent la temperaturi ridicate. Se intareste rapid formand o pelicula dupa minute. Mastic siliconic acetic pentru imbinari si lipituri care pot fi expuse la temperaturi inalte: cuptoare, cuptoare cu microunde, sobe, inele (ceramice) pentru aragaze, .