vineri, 21 august 2009

Talpa gastei tinctura

TINCTURA DE TALPA-GÂŞTEI este o soluţie hidroalcoolică obţinută prin preparare la rece din părţile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca. Prospect Tinctura de Talpa Gastei Indicatii: Intern: aritmie cardiaca de origine nervoasa, hiperte.


Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) este o planta erbacee, perena.

Tinctura din g de planta la 1ml de alcool de 70°, care se Iasa la . TINCTURA DE TALPA-GASTEI este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca. Produse naturiste: TINCTURA TALPA GASTEI 50ml DACIA PLANT antiastmatic (împiedica aparitia senzatiei de sufocare), antidepresiv, antispasmodic, . Talpa-gâştei (Leonurus cardiaca) este renumită pentru proprieţile-i.

TINCTURĂ de CIMBRIŞOR cu care puteţi trata până la . In toata Romania, talpa-gastei se folosea extern, pentru vindecarea ranilor, ca si. Se obtine din tinctura de talpa-gastei, din care se evapora complet alcoolul, . Produsul este reglator al frecventei cardiace, hipotensor si are efect sedativ.


Talpa-gâştii se poate folosi şi sub formă de tinctură, care se prepară din g la la 1ml alcool de 70″, care se macerează timp de 7-zile.