vineri, 28 august 2009

Produse curatenie asevi

Produse pentru curatenie Detergenti Asevi-Pons. Produs de curatat pentru gresie, faianta, mozaic si alte pardoseli reci.

Asevi Zas Baie 4L ofera maxima curatenie si igiena in bai, parfum placut si de durata. Pons Asevi Mio detergent pardoseli Savori Urbane (2) Asevi.


Ea poate deveni mai usoara daca folosim produse de curatenie de calitate.

Balsam de rufe Asevi concentrat ce improspateaza rufele lasandu-le moi si parfumate. Produse profesionale de igiena si curatenie, consumabile pentru curatenie de la detergenti, produse. Detergent pardoseli portocala Asevi litri , puternic parfumat , dezinfecteaza si protejeaza.


Detergent portocala Asevi ambalat la litri produs in Spania.

Suntem convinsi ca veti fi multumiti de alegerea facuta, tinand cont de experienta noastra de peste ani in produse profesionale pentru curatenie si igiena. Magazin online ce ofera spre vanzare, produse de curatenie si menaj, detergent si detergenti sano si produse speciale pentru copii si bebelusi.


Dezincrustantul Asevi este un produs puternic, superconcentrat ce elimina fara efort resturile de ciment, calcar, rugina, etc. Detergent concentrat universal Asevi l. Disponibilitatea: Acest produs nu este momentan disponibil.


Asevi Produse De Curatenie is on Facebook. Join Facebook to connect with Asevi Produse De Curatenie and others you may know. Sapun Asevi Aparate Odorizante Detergenti Pardoseli Detergenti de Rufe. PRODUSELE SUNT DE O CALITATE EXCEPTIONALA .