miercuri, 19 august 2009

Model contract inchiriere imobil persoane fizice

Primul în calitate de proprietar închiriez, iar al doilea în calitate de chiriaş iau în chirie imobilul situat la . Descarca Model Contract de inchiriere imobil spatiu apartament in format word. Download formular Model de Contract inchiriere imobil spatiu apartament. Procura ( imputernicire ) Persoana din strainatate pentru persoana din Romania ! Subiect: Model contract inchiriere persoana fizica. Iul 2010Contract chirie de pe site ANAF - cum il descarc?


Contract de închiriere (teren)Contract de inchiriere imobil Contract individual. ALERTĂ Accident pe A2; mașini implicate și trei persoane transportate la spital.


Proprietarul declară că închiriază chiriaşului apartamentul nr. Să înştiineze imediat proprietarul despre orice aciune a unei tere persoane care îi tulbură folosina. Model de contract de inchiriere a locuintei.


Imobil la nici o persoana fizica sau juridica – pentru intervalul de timp prevazut in prezentul . O lista cu modele de contracte: contracte vanzare - cumparare, contracte comerciale, contracte prestari servicii, contracte de comodat, contracte de inchiriere si multe alte modele. Modele de contracte pentru toate formele juridice si fizice.


Obiectul contractului: (1) Obiectul contractului îl reprezintă închirierea spaţiului situat în _ , care va avea destinaţia de_. Sa intretina in buna stare de functionare imobilul inchiriat; 4. Ipostaza de proprietar poate fi luata de o persoana fizica sau persoana.