marți, 11 august 2009

Mobila sibiu casa rusu

SC CASA RUSU SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii . Catalog Mobila Casa Rusu Noi Oferte valabile in perioada 2015-2016! Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se.

De Black Friday, fiecare încăpere merită o piesă nouă de mobilier. Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de. Personalizează-ți și tu mobila, imprimându-i spirit modern și stil unic!


Vino în magazinele Casa Rusu din țară și învață matematica reducerilor!

E simplu: cu cât aduni mai multe piese de mobilier ori decorative în coșul de . Mobila Casa Rusu - Coltar Peter cu Reducere. Bucatarie Morena cu Reducere doar la Mobila Casa Rusu.

Citeste recomandarile despre Casa Rusu Magazin Mobila si scrie parerea ta. Afla parerile clientilor si imbunatateste imaginea afacerii tale in online.


Casa Rusu are deja şapte magazine proprii de mobilă în Timişoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Piteşti, Braşov şi Bucureşti. In noul show-room Casa Eduard din B-dul Iuliu Maniu Nr. Dezvoltarea retelei de magazine Casa Rusu a inceput in 200 cu magazine in Timisoara, Deva, Sibiu, Cluj, Pitesti si Brasov. Casa Rusu din Sibiu: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice.


Doriti sa inlocuiti mobila veche cu una noua si de calitate? La Dedeman puteti alege oricare din cele 4produse din categoria MOBILIER LIVING, BIBLIOTECI. Preturi pentru MOBILIER LIVING, BIBLIOTECI de la 230 . Sibiu, Ara Piatra Neamt, Buzau, Cluj Napoca,. Angajam soferi-montatori pentru magazinele de mobila Casa Rusu din Sibiu, , Ara. Canapele extensibile, coltare extensibile, canapele moderne tapitate cu piele sau stofa,canapea pat, canapele ieftine, fotolii, mobila la comanda.


Magazin CASA RUSU - Mobila, localitatea Sibiu, judet Sibiu. Adresa, telefon, date de contact Lista complata a firmelor din judetul Sibiu.