vineri, 2 octombrie 2015

Vopsea haine piele

Vopsea pentru piele + 25ml - neagra , Vodan,. Vopsea pentru piele + 25ml - maro, Vodan. Vopsea neagra pentru haine din piele si articole piele - O vopsea cu doua componente, pe baza de apa exact ca in tabacarii, cu care se poate revopsi orice .

Eu stiam ca exista in comert vopsea speciala pt. Vopseaua este recomandat pentru piele naturala, aplicati pe . Vopsele pentru piele tabacita vegetal - Duration.


Eco-Flo Profesional vopsea piele pe baza de apa,negru,250ml.

Vopsea pentru piele Crem Bej Negru Gri Orice culoare. Principala activitate a societatii consta in vopsirea imbracamintei ( textile si din piele naturala) Putem vopsi orice fel de material ! Ti-ai patat haina de piele sau nu iti mai place cum arata vechea ta blana ? Putem sa readucem la viata haina ta preferata de piele . Voi ați mai vopsit haine în confortul căminului?


In afara de gecile de piele pe care le duc la vopsitorie nu mi-am vopsit nicio haina. Alege din oferte pentru vopsea pentru piele. Preturi bune - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Reconditionam si vopsim orice articol de piele naturala la standarde europene.

Folosim vopsele de piele bio profesionale aduse din Italia. PensulePictura pe Textile si PieleVopsea pentru textile si piele.


Preturile practicate de noi pentru spalatorie haine si curatatorie chimica. Preturi pentru spalatorie haine, curatatorie chimica, spalatorie rufe, vopsire piele . CRISBI CLEAN,unde va oferim servici de vopsitorie a obiectelor textile si a celor din piele naturala. Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi si, odata cu ele, vine si febra curateniei de primavara.


Dupa cum spun specialistii consultati de Ziare. Vopsea elastica destinata reconditionarii produselor textile sau din piele ecologica. Acest produs este destinat reconditionarii canapelelor, scaunelor auto, .