joi, 1 octombrie 2015

Cod cor ingrijitor curatenie scoala

PERSONAL DE SUPRAVEGHERE, INCLUSIV PENTRU ACTIVITATI DE CURATENIE SI INTRETINERE IN BIROURI, HOTELURI SI ALTE INSTITUTII. Personalul de serviciu in birouri, hoteluri si alte institutii executa diferite sarcini de curatenie cu. Ingrijitor cladiri - Cod COR 5153- Detalii. Administratorii de cladiri au grija de imobilele de locuit, hoteluri, birouri, biserici si alte cladiri si mentin ordinea si . COR am gasit doar femeie de servici 9132- femeie.


Motivul este pueril: Nu exista cod COR pt. Singurul cod COR posibil - stabilit impreuna cu cei de la ITM - este 5153- Ingrijitori cladiri.

FISA INDIVIDUALA A POSTULUI NR - INGRIJITOR CURATENIE - Resurse umane. Colegiul „Emil Negruţiu” din Turda, Județul Cluj organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de . Face curăţenie în sala de sport şi în curtea şcolii.


Supraveghetorii de cladiri si gospodarii coordoneaza, programeaza si supravegheaza activitatea persoanelor care fac curatenie si a altor categorii de personal . BIBLIOGRAFIA concursului de ocupare a postului de îngrijitor I. Alti muncitori in servicii pentru curatenie se ocupa cu curatarea suprafetelor,. Pentru firme sau organizaţii (primării, şcoli şi licee, ONG-uri, instituţii publice) care au un site . Am urmatoarea problema: functiile de “ingrijitor cladiri” si “muncitor . Filtru de cautare Clasificarea Ocupatiilor din Romania dupa cod sau denumire.


Lucrător în structuri pentru construcții (cod COR 712.3);; Peisagist – floricultor. Florar-decorator (cod COR 611.3);; Îngrijitor clădiri (cod COR 514.2);. Act de studii după ultima școală absolvită (diplomă, adeverință). Universitatea Babes Bolyai angajeaza pentru pozitia Ingrijitor Cladiri in. Coduri Cor din Grupa Majora Coduri COR din grupa 5. Inspector securitate si sanatate in munca cod cor 325723.


Ingrijitoare de curatenie cod cor 532104. Concurs recrutare pentru ocuparea postului de Ingrijitor curatenie in cadrul. Concurs în vederea ocupării a 8( opt) posturi vacante de îngrijitor, COD COR .