marți, 3 septembrie 2013

Tratament rosii cu piatra vanata

E vreme de mana, asa ca astazi de dimineata am gasit necesar sa stropesc rosiile cu piatra vanata. O decizie foarte inspirata, pentru ca toata . La doua zile dupa ce am stropit rosiile cu piatra vanata au aparut pete maronii pe frunze, o parte din frunze.

Piatra vanatapostăriIun 2012rosie precoos bolnavapostăriMai 2011Mai multe rezultate de la forum. Cum prevenim şi combatem ecologic mana la tomate, castraveţi şi. Pagini similaremai 20- Se pot stropi rosiile cu apa cu bicarbonat de sodiu si pentru a preveni.


Tratamente pentru rosii -de pe net O lingura cu varf de piatra vanata la 10-litri de apa+ o lingura cu varf de var stins+un ou.

La pomi, ultimul tratament cu zeamă bordeleză se poate face în faza de buton. Zema bordeleză este prezentă în schema de tratament la pomi, viţă-de-vie şi legume. Timpul de pauză după stropire este de zile, iar la roşii şi castraveţi de . Totul despre Zeama Bordeleza - Sulfat de cupru (piatra vanata) Lapte. Se fac tratamente in perioada de repaus vegetativ la pomi si vita de vie cu . Piatra vanata este folosita la zarzavaturi, in livezi si la vita de vie, este cel mai.


Printre cele mai otravite se numara: merele, strugurii si rosiile. Pentru a prepara 1litri de zeamă bordeleză cu o concentrație de se folosește: un kilogram de piatră vânătă (sulfat de cupru) care se . Sa vedem ce sfaturi are pentru noi: – rosiile se planteaza la inceputul primaverii.